Pluscare Healthcare (Hubei) Co.,Ltd.

Pluscare Healthcare (Hubei) Co.,Ltd.

Bedrijf Details
Type Business: Fabrikant
Verdeler/groothandel
Exporteur
Handelsmaatschappij
Verkoper
Grote Markt: Zuid-Amerika
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Oceanië
Merken: Pluscare
Aantal werknemers: 150~200 mensen
Jaarlijkse omzet: US$ 2800000 - US$ 3000000
Opgericht Jaar: 2006
Export pct: 30% - 40%
Beschrijving bedrijf
Co. van Hubei van de Pluscaregezondheidszorg, Ltd is een belangrijke Chinese fabrikant van persoonlijk beschermend product, beschikbare kleding en medische wegwerpproducten.

 

Van de Pluscaregezondheidszorg (Hubei) Co., Ltd is een Chinees bedrijf dat in Xiantao-stad wordt gebaseerd, Hubei-provincie die sinds 2006, de landruimte van sqm 26000 behandelen met productiegebied van sqm 5000 met een standaardiso-Klasse 10 clean-room ETO sterilisatiecentrum. 

 

Pluscarelevering aan het ziekenhuis, handelsmaatschappijen, medische materiaalbedrijven en lokale verdelers. Wij verstrekken een uitgebreide lijn van producten met inbegrip van beschikbaar GLB, beschikbaar gezichtsmasker, beschikbare schoendekking, overtrek, chirurgische toga, bezoekerlaag, kokerdekking, beschikbare handschoenen, beschikbare chirurgische pakken, enz. 

De prestaties van het kwaliteitsproduct en de goede reputatie, onze producten zijn niet alleen succesvolle verkoop in China, en gevoerd naar meer dan 130 landen en gebieden in de wereld uit, die omvatten: Europese Unie landen, de V.S., Canada, Afrika, Aziatische landen, Australië, Nieuw Zeeland, Oosteuropese Landen, de landen van Zuid-Amerika en van het Midden-Oosten. 

Tevredenstellend en overschrijdend de behoeften van onze klanten op een concurrerende, ethische en professionele manier, die producten volgens de meest veeleisende internationale kwaliteitsnormen aanbieden.

 

Het bedrijf heeft naar genoegen certificatie & ISO 9001, ISO 13485 van Ce van het passenproduct en onderzoekt de hoogste kwaliteitsvereisten van de gelijkaardige installaties om meer doeltreffende bescherming voor productkwaliteit, beheersysteem en de dienst te verstrekken. 

DE STEUNEN VAN DE HOOGTEtechnologie

Van de Pluscaregezondheidszorg (Hubei) Co. Ltd Investeer onophoudelijk en de kennis verwerft door jaren van ervaring in dit te ontwikkelen gebied zich vernieuwt producten en productieprocessen. Wij zijn ook in synchronisatie met de eisen van de markt door open communicatiekanalen met onze binnenlandse en internationale klanten geweest om snijkantproducten onophoudelijk te ontwikkelen.

 
Certificaat
Standaard:
Aantal:
Uitgiftedatum:
Vervaldatum:
Scope / Range:
Uitgegeven door:
Standaard:
Aantal:
Uitgiftedatum:
Vervaldatum:
Scope / Range:
Uitgegeven door:
Contactleverancier
Veranderingstaal

Select Language